Expert in selectie- en aanwervingstesten

De ervaringsdeskundige in Persoonlijkheidsanalyses, Talent Centers en Online Testings

Wist u dat u het selectieproces makkelijk én efficiënter kan maken. Aan de hand van enkele gespecialiseerde tests en analyses kan Wingr u helpen de juiste keuzes te maken in uw zoektocht naar nieuwe talenten.

Persoonlijkheidsanalyse

Onze sterkte zit, door onze jarenlange ervaring en de kracht van onze Coretalents-tool, in onze persoonlijkheidsanalyse. Deze is dan ook een absolute must in het kader van een selectieprocedure maar eveneens om het potentieel van uw huidige medewerkers in kaart te brengen. Zo kan u hun talenten maximaal inzetten om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Talent Centers

In combinatie met een persoonlijkheidsanalyse kan het in een selectieprocedure interessant zijn om een aantal bijkomende zaken in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het redeneervermogen van een kandidaat of de capaciteit om te delegeren en prioriteiten te stellen. We bekijken per case samen met u welke aanvullende testen een meerwaarde zijn en stellen op maat een Talent Center samen.

Online Testings

Als u in een selectieprocedure snel dient te gaan of u bent op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing, dan is dit een erg goed alternatief! Ons aanbod bestaat uit wetenschappelijke en kwalitatieve instrumenten. De resultaten hebben dus een hoge validiteit. U kan bij ons terecht voor volgende online testings:

  • Persoonlijkheidsanalyse

  • Algemene intelligentietest

  • Plannings- en organisatievermogen