Bekijk video

Carriere Coaching

Werkwijze

Kerntalenten

Carriere Coaching

Jouw kerntalenten

Dankzij onze analyse en individuele coaching zijn we in staat om een blauwdruk in kaart te brengen van jouw unieke combinatie van 23 KernTalenten.

Dit is de start om je een tool aan te reiken die je jouw ganse leven kan gebruiken om carrièrekeuzes aan af te toetsen en die je bovendien in staat stelt om de juiste keuzes te maken voor bijkomende scholingen. Deze tool kan je touwens ook perfect gebruiken in jouw privé leven.

Positieve boost

Je krijgt inzicht op de zaken welke je in jouw huidige job misschien veel energie kosten en op lange termijn kunnen zorgen voor een burn- of bore-out. Maar je krijgt vooral ook inzicht in de zaken die je een positieve boost geven, dingen die jou op het lijf geschreven zijn.

Toekomstgericht

Door dit inzicht te verwerven kan je naar de toekomst betere en meer gefundeerde beslissingen nemen. Als jouw persoonlijke wingman kan je op ons rekenen om samen met jou het juiste carrièrepad uit te stippelen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Werkwijze

Waarom?

Start met een goede richting aan uw loopbaan door uw initieel probleem vast te stellen. Zorg dat je voor een job kiest die op je lijf geschreven is en vermijd stress, een burn- of bore-out.

Intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek geven we jou een duidelijk beeld op van wat je van ons kan verwachten en brengen we in kaart wat jouw persoonlijke noden zijn.

Analyse en diepte-interview

We starten de eerste sessie met een KernTalentenanalyse in combinatie met een diepte-interview van +/- 2,5u met een duidelijk verslag.

Resultaat

De tweede sessie starten we met het bespreken van het verslag (+/- 10 blz) van de blauwdruk van jouw KernTalenten (+/- 0,5u).

Vervolgtraject

De overige tijd van de tweede sessie vullen we inafhankelijk van jouw individuele noden en wensen (+/- 1,5u).

Hier kunnen we je verder begeleiden in het maken van loopbaankeuzes, bekijken welke jobs “passen” binnen jouw KernTalentenconstellatie, je voorbereiden op jobinterviews, het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan, het finetunen van uw curriculum,..

Volledig op maat om tot het door jou gewenste resultaat te komen.

Waarom zou ik m'n kerntalenten willen ontdekken?

Vroeg of laat zitten we allemaal met één van de volgende vragen. En vaak vind je zelf het antwoord. Maar soms geraak je er zelf niet uit. Je begint te twijfelen aan jezelf. Je hebt geen energie meer. Je bent niet in staat om er iets aan te doen. Blijf dan niet bij de pakken zitten.

Lees meer

Waarom Wingr?

Te vaak kwam Werner bij selectieprocedures kandidaten tegen die onbewust - en vaak steeds opnieuw - verkeerde keuzes maakten in hun carrière. Daardoor gingen zij zich na een tijd niet goed voelen in hun job, waarop deze personen een nieuwe job gingen zoeken om dan wéér tegen hetzelfde aan te lopen.

Met Wingr wil hij je een krachtige tool bezorgen (jouw eigen KernTalentenconstellatie) om bewust keuzes te kunnen maken om tot de job te komen die op jouw lijf is geschreven.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

KernTalentenanalyse voor maar €40

Twee sessies van ongeveer twee uur waarin we opzoek gaan naar jouw KernTalenten én je krijgt een bijhorende loopbaanbegeleiding om je verdere carrière vorm te geven.

Lijkt dit je wel wat? Vraag dan snel je loopbaancheques aan en maak een afspraak.

loopbaancheques