Insights Discovery

Wingr steekt een handje toe in uw teamontwikkeling & samenwerking

Met behulp van onze Insights Discovery-tool helpen we u in kaart te brengen wie u bent, hoe u omgaat met verschillende situaties en welke uw voorkeuren zijn qua interactie met anderen.

Het Insights Discovery-profiel stellen we op aan de hand van 25 meerkeuzevragen. De toepassingsmogelijkheden van deze tool zijn eindeloos. Of het nu gaat om een individueel traject, een teamontwikkeling of om het versterken van leiderschapsvaardigheden. U zal verstelt staan van de diepgang van de analyse en de inzichten die u zal verwerven.

We geven een antwoord op volgende vragen

  • Hoe kan ik mezelf, verschillende collega’s of teams beter op elkaar afstemmen zodat de samenwerking vlotter en productiever verloopt?

  • Wat kan ik doen om mijn medewerkers te ontwikkelen en te houden?

  • Hoe kunnen we op een positieve manier onderlinge verschillen benoemen en hoe kunnen we die verschillen maximaal te benutten?

Vergroot je eigen efficiëntie door inzicht te verkrijgen in uw eigen gedragsstijl en hoe deze invloed heeft op de mensen rondom u. Krijg inzicht in uw kwaliteiten en leer waar uw eigen ontwikkelingspunten zitten. Wanneer we Insights Discovery inzetten in een teamworkshop is het al snel duidelijk dat het team aan kracht zal winnen wanneer de individuen elkaars verschillen leren herkennen, waarderen maar vooral ook leren benutten. Hierdoor leren de teamleden zich beter op elkaar af te stemmen waardoor men onderling meer verbinding zal maken en de teamperformantie zal toenemen.